GALLERY
GALLERY         PROJECT LIST 

NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL

The National Geographic Society is one of the largest non-profit scientific and educational institutions in the world. According to their stated Green Vision, the Society aims to be an international leader for global conservation and environmental sustainability. At the National Geographic Channel offices, a VERSA WALL® was installed to greet employees and visitors with lush, vibrant growth in the lobby area and serve as a visual reminder that they are fully committed to this vision. This VERSA WALL® utilizes corner trays and integrates a 180-degree curve around one side of the unit to allow the plant palette to flow seamlessly from front to back. The irrigation system incorporated into the unit allows for an asymmetrical design and remains hidden without sacrificing our ability to provide nutrients and water to the whole VERSA WALL®.
ADDITIONAL INFO
CLIENT
National Geographic Society
ARCHITECT
Stephen White & Kelly Emerson
PLANT DESIGNER
DEBBIE KOTALIC
MAINTENANCE CO.
Oasis Plantscaping
DATE INSTALLED
December 2011
PRODUCT

VERSA WALL®

SIZE
66 SQ FT
INSTALLER
Oasis Plantscaping
LOCATION
INTERIOR
PLANTS
Philodedron Cordatum
Yellow Philodendron
Alocasia
Rex Begonia
Glauca

NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL

1145 17th St NW
Washington, DC 20036, USA

PREVIOUS

BACK TO GALLERY
NEXT

Take your love for gardening to a new height with GSky's Green Wall Systems.

Pin It on Pinterest